Sluis

RKFC 2-2 Cappellen: Spannende Wedstrijd Eindigt in Gelijkspel –

Na een uitdagende week met twee nederlagen moest RKFC ā¢zich ā¤herpakken tegen Cappellen. Dit was geen gemakkelijke taak, aangezien de ploeg uit Antwerpen aan de leiding stond met een perfecte score van 6 op 6.ā€ Bovendien miste Knokke enkele sleutelspelers zoals Vanraefelghem, Prudhomme,ā£ Degallaix en Brachet door blessures.

Een Voorzichtige Start

De wedstrijd begon metā€Œ een lange periode van aftasten, waarin beide teams vooral op het middenveld vochten. Na ā¢25 minuten begon RKFC echter de druk op te voeren en creĆ«erde ā€‹het enkeleā£ kansen. Hurtevent, Mbye en Muhire werden nog gestopt, maar vlak voor rust kwam de verdiende voorsprong. Hurtevent leverde een perfecte corner af die door Mbye in de verste hoek werd gekopt.

Spannende Tweede Helft

In de tweede helft probeerde RKFC de druk vast te houden, maar de kansen werden schaarser. Rond het ā¤uur kreeg Knokke opnieuw een gevaarlijke kans. Hurtevent’s schot werd gestopt door de doelman, maar Cappellen kreeg de bal ā£niet weg. Hurtevent hield de aanval levend en vond Meddour, die Muhireā¤ vrij voor doel zag staan. Muhire maakte er 2-0 van.

De vreugde wasā€ echter van korte duur. Vijf minuten later scoorde Symoens de ā€‹aansluitingstreffer voor Cappellen. ā€‹De bezoekers voelden dat er meer ā¢in zat en voerden de druk ā€‹op. Knokkeā¤ kreeg nog enkele kansen, maar kon het derdeā€Œ doelpunt niet maken. In de ā¢allerlaatste seconden ā¤van de wedstrijd scoorde Cappellen alsnog de gelijkmaker via een ā€Œvrije trap die via de doelman voor de voeten van Symoens belandde, 2-2.

Vooruitblik

Volgende week zondag staat een uitwedstrijd tegen Jong Cercle op het programma. Het ā¤belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden.