14.4 C
Damme
15.4 C
Sluis

HSV Hoek 1-2 RKFC – Royal Knokke Football Club triomfeert in spannende wedstrijd

Royal Knokke Football Club ā¤(RKFC) heeft hun derde oefenwedstrijd met succes afgesloten. Afgelopen zaterdag reisden onze jongens af ā¤naar Nederland om het op te nemen tegen HSV Hoek, een team uit de derde divisie. De wedstrijd bood een stevige uitdaging voor RKFC.

Spannende Eerste Helft

In de eerste helft kregen beide teams verschillende kansen om de leiding te nemen, maar de afwerking liet te wensen over. Ondanksā€ de vele pogingen bleef deā€‹ score op 0-0 staan bij het rustsignaal.

Doelpunten en Spanning in de Tweede Helft

De tweede helft begon met een knaller toen invaller Vanraefelghem de score opende vanuit een hoekschop.ā¤ De wedstrijd ā€‹werd fysieker en de kansen werden zeldzamer. In ā¢de 85e minuut wist Hoek ā¢nog een keer op te rukken ā£en Pengel maakte de gelijkmaker met een prachtig doelpunt.

Deā€ vreugde van Hoekā€‹ was echter vanā¤ korte duur.ā£ Slechtsā¢ een minuut later bracht nieuwkomer Degallaix RKFC opnieuw op voorsprong met een schitterend afstandsschot, waarmee hij de eindstand op 1-2 zette.

Vooruitblik op de Volgende Wedstrijd

Na een gelijkspel tegen Club Brugge en ā¤overwinningen tegen SC Blankenberge en HSV Hoek, staat RKFC woensdag voor hun vierde oefenwedstrijd. Deze keer nemen ā€‹ze het op tegen ā€‹KM Torhout op verplaatsing.