13.3 C
Damme
14.8 C
Sluis

Spanning tot de laatste minuut: VV Westkapelle en VVC Beernem houden elkaar in evenwicht

De supporters hielden hun adem in tijdens een enerverend duel tussen VV Westkapelle en VVC Beernem, waarbij de teams na een strijdlustige wedstrijd beiden genoegen moesten nemen met een gelijkspel. De openingsfase was meteen veelbelovend, want al na drie minuten zorgde Arthur Delheye voor de eerste treffer namens de thuisploeg.

Toch liet Beernem zich niet uit het veld slaan. In de 13de minuut scoorde Gilles Braet de gelijkmaker, waarmee de spanning terug in de wedstrijd kwam. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar in de 55ste minuut leek VVC Beernem het initiatief te pakken toen Xander Lanckriet zijn team op een 1-2 voorsprong bracht.

Het duel bleef spannend, en in de 72ste minuut kwam Emiel Volckaert namens VV Westkapelle weer langszij. Beernem kreeg het daarna nog zwaarder te verduren toen Aron Vanpoucke in de 84ste minuut zijn tweede gele kaart ontving en zijn team met tien man verder moest.

Zes wedstrijden zonder winst voor Beernem
Het einde van de wedstrijd bracht geen winnaar, en dit betekent voor VVC Beernem alweer hun zesde wedstrijd op rij zonder overwinning. Ondanks hard werken kon Beernem geen verschil maken, terwijl VV Westkapelle tevreden mag zijn met hun prestaties van de laatste weken: drie overwinningen in de laatste vijf wedstrijden en slechts Ć©Ć©n nederlaag.

Volgende wedstrijden
VV Westkapelle speelt hun volgende wedstrijd op zondag 27 oktober om 14.30 uur in een uitwedstrijd tegen HO Oedelem, terwijl VVC Beernem de dag ervoor, zaterdag 26 oktober, om 19.30 uur VC Wingene ontvangt.

Ons gedacht…

VV Westkapelle lijkt hun vorm van de laatste weken door te zetten, terwijl VVC Beernem dringend een overwinning nodig heeft om uit hun negatieve spiraal te komen. Zal Beernem deze week tegen VC Wingene eindelijk kunnen winnen, of blijft hun droogte aanhouden? We kijken vol spanning uit naar de komende wedstrijden!