Damme
9.6 C
Sluis

Pech voor SC Blankenberge: Verlies tegen HO Kalken ondanks sterke start!

Het zag er even goed uit voor SC Blankenberge, maar uiteindelijk liep het toch anders… Na een half uur spelen op de thuisbasis van Blankenberge, wist HO Kalken als eerste het net te vinden dankzij een doelpunt van Jasper Buyl. Ondanks pogingen van SC Blankenberge om terug in de wedstrijd te komen, volgde in de 42ste minuut opnieuw een domper toen Lukas Poppe de 0-2 op het bord zette.

Een beslissend moment: rode kaart voor SC Blankenberge
De tweede helft begon met nog wat hoop, maar die verdween snel toen Mouhamed Sarr van SC Blankenberge in de 53ste minuut zijn tweede gele kaart ontving en het veld moest verlaten. Het team moest verder met tien man, en HO Kalken maakte hiervan gebruik door in de 68ste minuut nog een keer te scoren, opnieuw via Poppe, waardoor de eindstand 0-3 werd.

Sterke reeks voor HO Kalken, SC Blankenberge moet zich herpakken
Voor HO Kalken was dit alweer de zesde ongeslagen wedstrijd op rij! Hun prestaties blijven indrukwekkend met vier overwinningen en een gelijkspel in de laatste vijf matchen. SC Blankenberge kan terugkijken op twee overwinningen, een gelijkspel en twee verliespartijen in dezelfde periode.

Wat staat er op de planning?
SC Blankenberge krijgt snel de kans om deze nederlaag achter zich te laten, want op zaterdag 19 oktober spelen ze om 20 uur een belangrijke uitwedstrijd tegen Drongen. HO Kalken, vol vertrouwen na deze overwinning, ontvangt op zondag 20 oktober om 15 uur Erpe-Mere United.

Ons gedacht…
Blankenberge kan nog steeds optimistisch blijven, zeker als ze naar hun eerdere overwinningen kijken. Maar de uitsluiting van Sarr had een grote impact, en die les moeten ze meenemen naar de volgende wedstrijd. Kan Blankenberge zich herpakken tegen Drongen? Laat ons weten wat jij denkt!