Damme
14.8 C
Sluis

FC Heist verrast met klinkende 1-4 zege op SV Ingelmunster

Een vroege achterstand en een rode kaart kunnen FC Heist niet stoppen in een spannende wedstrijd.

FC Heist heeft zondag laten zien wat ze waard zijn met een overtuigende 1-4 overwinning op SV Ingelmunster. Ondanks een vroege voorsprong van SV Ingelmunster en een rode kaart, wist FC Heist zich sterk terug te vechten. Laurens Vandenheede zette de thuisploeg al in de 16de minuut op voorsprong, maar het was Tibo Andries die in de 24ste minuut de gelijkmaker op het bord zette voor FC Heist. De echte schok kwam toen Berre De Smet van SV Ingelmunster rood kreeg, waardoor de thuisploeg verder moest met tien man.

Vanaf dat moment kantelde de wedstrijd. Hoewel het nog even duurde voordat er opnieuw werd gescoord, was het PƤr Eliane Vervalle die met een doelpunt in het laatste half uur FC Heist op voorsprong bracht. Met nog acht minuten te gaan, maakte Jasper RƩginald Verhofstede er 1-3 van, waarna Andries opnieuw toesloeg en de eindstand op 1-4 bepaalde. FC Heist verpletterde zo alle hoop van SV Ingelmunster op een comeback.

Opvallende statistieken

SV Ingelmunster zat de laatste tijd in een goede vorm, met drie overwinningen en twee nederlagen in hun laatste vijf wedstrijden. FC Heist, daarentegen, laat ook geen steken vallen met vier overwinningen en slechts Ć©Ć©n nederlaag in dezelfde periode. Dit resultaat bevestigt hun sterke positie in de competitie.

Wat staat er op de planning?

SV Ingelmunster zal volgende week zondag proberen terug te vechten tegen VV Koekelare in hun thuiswedstrijd, terwijl FC Heist in eigen huis Dosko Sint-Kruis zal ontvangen. Beide wedstrijden beginnen om 15 uur, en fans kijken al reikhalzend uit naar de nieuwe ontwikkelingen.

Ons gedacht…

Het is duidelijk dat FC Heist in topvorm verkeert. Het zal spannend zijn om te zien of ze deze lijn kunnen doortrekken in hun volgende duel. SV Ingelmunster moet zich na deze teleurstelling herpakken, vooral met de belangrijke wedstrijd tegen VV Koekelare op de loer.