13.3 C
Damme
14.8 C
Sluis

Daring Brugge verliest spannende thuiswedstrijd tegen Daring Ruddervoorde met 2-3

Wat een wedstrijd! Helaas stond Daring Brugge zondag net niet sterk genoeg om Daring Ruddervoorde te verslaan, ondanks een dapper gevecht tot het laatste fluitsignaal. Voor de trouwe supporters was het een middag vol emoties, waarin de thuisploeg uiteindelijk met 2-3 de duimen moest leggen in een ongelijke strijd, vooral nadat we de laatste minuten met tien man moesten verder spelen.

Bliksemstart en veelbelovende hoop
De spanning was direct te voelen toen Mats Compernolle al in de tweede minuut voor een flitsende start zorgde met de vroege voorsprong. Het stadion ontplofte, en de supporters zagen hun team meteen de wedstrijd naar zich toetrekken. Maar de tegenstander bleef taai. Na twaalf minuten kwam Daring Ruddervoorde terug in de wedstrijd, en niet veel later stonden we zelfs 1-2 achter toen Iwein Catteeuw de bal binnenwerkte.

Net voor rust deed Compernolle het opnieuw! Met een prachtige goal bracht hij ons weer op gelijke hoogte (2-2), en de hoop leefde volop dat we in de tweede helft de winst zouden grijpen.

Een tweede helft vol strijd
Ondanks ons harde werk en de steun van de supporters, kwam Ruddervoorde in de 65ste minuut opnieuw op voorsprong. Catteeuw scoorde zijn tweede van de middag, en daarmee stonden we 2-3 achter. De wedstrijd werd nog moeilijker toen Vincenzo De Swarte in de laatste minuut met rood van het veld werd gestuurd. Toch vocht Daring Brugge door tot de laatste seconde, maar het mocht helaas niet baten.

Wat staat ons te wachten?
Dit verlies is natuurlijk zuur, maar de strijdlust van ons team geeft hoop. In de afgelopen vijf wedstrijden hebben we twee keer gewonnen en drie keer verloren. De volgende uitdaging komt al snel, want volgende week zondag, 27 oktober om 14.30 uur, speelt Daring Brugge een uitwedstrijd tegen FC Lichtervelde. Een perfecte kans om ons weer te laten zien en de drie punten mee naar huis te nemen.

Steun ons in Lichtervelde!
We hebben jullie steun hard nodig om terug te vechten. Kom allemaal mee naar Lichtervelde om onze ploeg vooruit te schreeuwen naar de overwinning! Samen zijn we sterker!