Damme
9.5 C
Sluis

Een spannende vierde overwinning voor FC Damme in eerste provinciale

FC Damme blijft imponeren in Eerste Provinciale met een vierde overwinning op rij! Dit keer werd er gewonnen tegen SK Reningelst, maar het ging niet zonder slag of stoot. In de spannende wedstrijd op zondag zette de uitploeg de eerste stap met een doelpunt van Manon BĆ©caert vlak voor rust, waardoor FC Damme met een 0-1 achterstand de kleedkamer in ging.

Maar in de tweede helft kwam FC Damme sterk terug. Met nog bijna een half uur te spelen, zorgde Ellen Rabaut voor de gelijkmaker. De wedstrijd leek lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, tot er een onverwachte wending kwam. Een ongelukkige owngoal van BĆ©caert in de 75e minuut zorgde voor de 2-1, wat uiteindelijk ook het beslissende doelpunt werd.

Winst in de laatste vijf wedstrijden Met deze zege heeft FC Damme een indrukwekkende reeks van vier overwinningen en slechts Ć©Ć©n verlies in de laatste vijf wedstrijden neergezet. SK Reningelst, aan de andere kant, kent een moeilijker periode met drie nederlagen en twee overwinningen. Deze nederlaag is bovendien de vierde verliespartij op rij met slechts Ć©Ć©n doelpunt verschil, wat de frustratie bij SK Reningelst ongetwijfeld vergroot.

Volgende uitdagingen op het programma FC Damme kan zich alvast opmaken voor de volgende wedstrijd, waarin ze het opnemen tegen DVK Egem op zondag 20 oktober om 15 uur, dit keer voor het thuispubliek. SK Reningelst krijgt een dag eerder, op zaterdag 19 oktober om 19 uur, bezoek van KSV Kortrijk.

Doelpunten:

• 42′ BĆ©caert 0-1
  • 60′ Rabaut 1-1
  • 75′ BĆ©caert (owngoal) 2-1

Ons gedacht…

FC Damme lijkt goed op weg naar een sterk seizoen in Eerste Provinciale. Zal de volgende wedstrijd opnieuw een overwinning opleveren? De spanning stijgt, en het lijkt erop dat de fans weer een boeiende match tegemoet gaan. Wat denk jij, kunnen ze deze vorm vasthouden? Laat het ons weten in de reacties!