Damme
12.2 C
Sluis

FC Damme dames blijven onverslagen na spannende overwinning!

Een bliksemstart voor FC Damme! Al na twee minuten opende Valérie Bisschop de score, waarmee ze meteen de toon zette voor een spannende wedstrijd. FC Damme bleef het bezoekende team onder druk zetten en toonde wederom hun kracht. In de allerlaatste minuten liep het nog even spannend op toen Hanne Viaene van Racing Waregem B een gele kaart pakte in minuut 93, maar het mocht niet baten voor het team uit Waregem.

Met deze zege behoudt FC Damme zijn ongeslagen status in drie opeenvolgende wedstrijden. Wat een prestatie! Dit is hun derde overwinning op rij met slechts één doelpunt verschil, en het team blijft indruk maken op het veld. Racing Waregem B, daarentegen, heeft weliswaar drie van hun laatste vijf wedstrijden gewonnen, maar moest in deze wedstrijd het onderspit delven.

Op naar de volgende uitdaging! FC Damme speelt hun volgende wedstrijd op zondag 13 oktober om 14:30 uur thuis tegen SK Reningelst. Supporters, zorg dat jullie erbij zijn en de ploeg naar een nieuwe overwinning schreeuwen! Racing Waregem B krijgt de kans om zich te herpakken op zaterdag 12 oktober, uit tegen SK Eernegem. Zet alvast jullie kalenders klaar voor een weekend vol voetbal!

Met dit ritme lijkt FC Damme een sterke kanshebber voor nog meer successen dit seizoen. Gaat het hen lukken om ongeslagen te blijven? Kom het live mee beleven!