14.8 C
Sluis

Knappe Comeback van SC Blankenberge B na Doelpuntloze Eerste Helft

Een doelpuntloos begin, een sterke finish

Het leek lang een saaie wedstrijd te worden op het veld van SC Blankenberge B afgelopen zondag. Geen enkel doelpunt viel tijdens de eerste helft van het duel met VVC Beernem B, en voor veel toeschouwers begon de hoop op spanning weg te ebben. Maar toen de tweede helft begon, veranderde alles. Mathijs Derous brak de ban in de 62ste minuut, en zorgde met zijn doelpunt voor een eerste golf van enthousiasme. Toen vervolgens Cédric Peter Kerckhove in de 78ste minuut de score verder uitbreidde, was het duel beslist: 0-2 voor SC Blankenberge B.

VVC Beernem B bleef achter met slechts één overwinning in hun laatste vijf wedstrijden, terwijl SC Blankenberge B het sterk doet met drie overwinningen uit hun laatste vijf.

Spanning bij de senioren: SC Blankenberge vecht zich terug

In de Derde Afdeling VV A was er zondag een ware thriller te beleven. Net voor de rust leek de thuisploeg aan het langste eind te trekken, toen Laurens Desmaele de openingstreffer maakte. SC Blankenberge leek verslagen, maar niets was minder waar. In de tweede helft kwamen ze vol energie terug, met Van De Water die in de 55ste minuut de stand gelijk trok. Het hoogtepunt van de wedstrijd? Epolo’s beslissende doelpunt in de 75ste minuut, waarmee SC Blankenberge de overwinning binnenhaalde en een einde maakte aan Drongen’s hoop op punten.

Drongen blijft worstelen met slechts één overwinning in hun laatste vijf wedstrijden, terwijl SC Blankenberge een gemengde reeks van twee overwinningen, een gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Blikken op volgende zondag

Op zondag 27 oktober staat er weer veel op het spel. Drongen gaat om 14:30 de strijd aan met WS Lauwe op verplaatsing, terwijl SC Blankenberge thuis speelt tegen KVV Sint-Denijssport om 15:00. Ook in de vierde provinciale is er actie: VVC Beernem B speelt om 15:00 uur uit tegen FC Heist B en SC Blankenberge B ontvangt SK Wenduine om 14:30.

Dit belooft opnieuw een spannend weekend te worden voor de fans van Blankenbergs voetbal!