Damme
9.5 C
Sluis

FC Damme blijft winnen: Spectaculaire overwinning tegen SK Steenbrugge!

In een zinderende wedstrijd vol actie en spanning, toonde FC Damme opnieuw waarom ze een ploeg zijn om rekening mee te houden. De fans werden getrakteerd op een wedstrijd vol verrassende wendingen, waarbij FC Damme uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Wolf Depondt schittert met vroege voorsprong

Binnen het eerste half uur brak Wolf Depondt de ban voor FC Damme met een knap doelpunt in de 28ste minuut. De spanning in de lucht was te voelen, en de supporters gingen uit hun dak. Na de rust liet Depondt opnieuw van zich horen en scoorde hij zijn tweede van de wedstrijd. 2-0 voor FC Damme en de wedstrijd leek in de pocket.

Spannende comeback van SK Steenbrugge

Maar SK Steenbrugge gaf zich niet zomaar gewonnen. In de 53ste minuut verkleinde Filije Koita de voorsprong, en met nog bijna een half uur te gaan, maakte Brecht Delrue de gelijkmaker. De spanning was weer helemaal terug!

Guillaume Vanhollebeke beslist de wedstrijd

Het was echter Guillaume Vanhollebeke die in de 69ste minuut het winnende doelpunt scoorde voor FC Damme. Met deze overwinning laat FC Damme zien dat ze in topvorm verkeren, met vier overwinningen uit hun laatste vijf wedstrijden. SK Steenbrugge daarentegen heeft het moeilijker, met slechts Ć©Ć©n overwinning in hun laatste vijf wedstrijden.

Wat komt er nog aan?

De volgende uitdaging voor FC Damme komt eraan op zondag 20 oktober om 15 uur, wanneer ze het opnemen tegen Eendracht Brugge in een uitwedstrijd. SK Steenbrugge krijgt een week later, op zondag 27 oktober, de kans om zich te herpakken tegen SV Jabbeke B, die zij thuis ontvangen om 15 uur.

Doelpunten:

• 28′ W. Depondt 1-0
  • 47′ W. Depondt 2-0
  • 53′ F. Koita 2-1
  • 63′ B. Delrue 2-2
  • 69′ G. Vanhollebeke 3-2

Ons gedacht…
FC Damme blijft indrukwekkend presteren en heeft opnieuw laten zien waarom ze bovenin meedraaien. Kunnen ze deze sterke vorm vasthouden in de volgende wedstrijd? De supporters zullen vol verwachting naar de uitwedstrijd tegen Eendracht Brugge kijken. Gaat SK Steenbrugge zich herstellen na deze nederlaag? Ze hebben nu een week extra om hun strategie aan te passen. Wat denk jij, kunnen ze zich herpakken?