12.4 C
Damme
12.2 C
Sluis

RKFC Blijft Strijden, Maar Puntendeling Weerhoudt Winnaar na 2-2 Tegen Dessel Sport

Het is weer een spannende strijd geweest! FC Knokke zette stevig in, maar zag een nieuwe kans op drie punten aan zich voorbijgaan. Wat ging er mis en hoe kijken de fans naar deze wedstrijd?

Vliegende Start voor FC Knokke

RKFC ging in de eerste helft vliegend van start! We stonden al na 17 minuten op voorsprong dankzij een prachtige goal van Antoine Claude De Bodt. Het was het perfecte moment om de wedstrijd naar onze hand te zetten. En direct na rust leek het nog beter te worden: Stan Braem maakte de 0-2 en gaf ons alle reden om te dromen van een broodnodige overwinning.

Dessel Sport Vecht Terug

Helaas draaide het tij. Dessel Sport toonde veerkracht en Javan Ngoyi verkleinde het verschil met een doelpunt rond het uur. Vanaf dat moment voelde je de spanning stijgen in het stadion. En toen, in de 78ste minuut, maakte Faissal El Attabi de gelijkmaker. Een domper voor ons als FC Knokke-supporters, want dit was al de vijfde wedstrijd op rij zonder overwinning.

Is Het Glas Halfvol of Halfleeg?

Dat we weer gelijkspelen is frustrerend, zeker gezien het sterke begin. Maar laten we niet vergeten dat we veerkracht hebben getoond en we blijven strijden. Vier gelijke spelen in vijf wedstrijden laten zien dat we niet makkelijk te verslaan zijn, ook al wachten we nu al even op een overwinning.

Wat Nu voor FC Knokke?

Zaterdag 12 oktober wacht ons een nieuwe kans. Dan trekken we naar KFC Merelbeke. Dat wordt een nieuwe uitdaging, maar als we ons niveau van de eerste helft kunnen vasthouden, dan moeten die drie punten haalbaar zijn!

Ons gedacht… Het is moeilijk om geduld te bewaren in tijden van teleurstellingen, maar wij blijven onze ploeg steunen. Iedere wedstrijd is weer een kans om te laten zien wat FC Knokke in huis heeft. Wat denk jij, kunnen we de volgende keer wĆ©l winnen?