Damme
14.6 C
Sluis

Royal Knokke Football Club houdt stand in spannende wedstrijd

Na een teleurstellend gelijkspel tegen Cappellenā¤ was ā¢RKFC vastberadenā¢ om drie punten te pakken ā€tijdens hun bezoek aan de nieuwkomer Jong Cercle. Beide teams haddenā€Œ eenā€Œ vergelijkbare seizoensstart met vier punten uit drie wedstrijden ā£en ā¢waren gebrand op een overwinning.

Eerste Helft: Weinig ā€ŒKansen,ā€ Veel ā¤Strijd

Deā¢ eerste helft kenmerkte zich door veel strijd op het ā€Œmiddenveld en weinig uitgespeelde kansen. Na ā¤vijftienā£ minuten kwam Jong Cercle voor het ā€‹eerst ā£gevaarlijk opzetten, maar hunā€Œ schot werd door Vanā€Œ Den Bogaertā€ tot een hoekschop verwerkt. Aan de ā€‹andere kant zorgde een ā¢combinatie tussen De Bodt enā€‹ Hurtevent voor het eerste gevaar van RKFC. De voorzet van De Bodt bereikte Mbye,ā¤ maar zijn schot ā£vanā¤ dichtbij werd geblokt. De laatste kans vanā£ de eerste helft was voor ā€Jong Cercle, maar hun poging bracht Goblet niet in de problemen. Ruststand:ā€Œ 0-0.

Tweedeā€‹ Helft: Spannende Eindfase

Bij aanvang van de tweedeā€ helft bleef Mbye ā€‹in ā¢de kleedkamer ā€Œen werd hijā¢ vervangen door Braem. Ookā€‹ in deze helft waren de kansen schaars. De thuisploeg bleefā¤ het gevaarlijkst, maar Goblet hoefde geen reddingen te verrichten. ā¤Het werd enkele keren spannend voor ā€Œhetā€‹ doelā€ van ā€‹RKFC, maar de verdediging kon telkens opā€‹ tijd ingrijpen. Knokke kreeg nog een grote ā¢kans toen Braem door de buitenspelval ā€‹glipte enā€ alleen op de doelmanā€ afging. De centrale verdedigerā€ van ā€Cercleā£ wist echter genoeg druk uitā¤ te oefenen, waardoor ā¢Braem niet goed ā€Œkon afwerkenā¤ en de doelmanā€‹ met een voetreflex ā€Œredding bracht.ā¤ De wedstrijd eindigde zoals ā¢hij begon:ā£ 0-0.

Vooruitblik: Volgende Uitdaging

Met vijf ā€punten uitā€‹ vier wedstrijden blijft Knokkeā€ in de middenmoot hangen. Volgende zondag ā¤ontvangenā¢ ze promovendus ā¢en koploper Sportingā¢ Hasselt in het BGLLP.ā¤ Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin RKFC opnieuw ā€op zoek gaat naar een broodnodige overwinning.